Medik8

GEAVANCEERDE HUIDVERBETERING

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. U hebt misschien gehoord van het begrip 'professionele' producten. Dit betekent in feite dat de producten worden verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken, huidverzorgingscentra, medische en premium spa's. Medik8 is een professioneel merk.

Het team van Medik8 vertegenwoordigt meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in huidverbeteringsonderzoek en productformulering. Skin ageing, roodheid, acne, pigmentatie, porieverfijning, herstel, ogen & lippen...

Medik8
  KENMERKEN VAN MEDIK8 FACIALS
 • Direct glanzende resultaten
 • Verwennerij met resultaten
 • Bewezen onderzochte ingrediënten
 • Perfect voor tijdens lunchpauze/vakantie
 • Ultra luxe ervaring
 • Enkele behandeling of deel van een kuur
 • Verwaarloosbaar risico op downtime
 • CSA in iedere gezichtsbehandeling
  KENMERKEN VAN MEDIK8 PEELINGS
 • Ongeëvenaarde resultaten
 • Lange-termijn zichtbare verbeteringen
 • Optimale gezondheid van de huid
 • Korte downtime (time-release)
 • Op maat gemaakt voor uw huiddoelen
 • Progressieve & cumulatieve resultaten
 • Formules voor mono of gemengde peelings
 • Ontwikkeld voor gebruik met modaliteiten
Medik8
Medik8
Medik8

VITAMINE C + ZONBESCHERMING OVERDAG + VITAMINE A 'S NACHTS

Onze ultieme missie is om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A 's nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

LEIDERS IN VITAMINE C

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng 's ochtends vitamine C aan voor een bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

L- Ascorbinezuur
Pure vitamine C

Tetrahexyldecylascorbaat
Zachtste vorm van vitamine C

Geëthyleerd L-ascorbinezuur
Krachtigste, gestabiliseerde vorm van vitamine C

Medik8
Medik8

EXPERT IN VITAMINE A

Medik8 is de marktleider op het gebied van vitamine A, de gouden standaard in huidverzorging tegen veroudering.

ANTI-AGING ZOALS JE HET NOG NOOIT HEBT GEZIEN

Vitamine A is in staat celvernieuwing in de huid te stimuleren voor een gladdere, jeugdig ogende teint. Dit helpt de poriën te reinigen voor een egale teint. Vitamine A verbetert ook de productie van collageen om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden en helpt de vorming van pigment in de huid te blokkeren voor een heldere en egale huid.
Medik8 heeft een assortiment vitamine A-producten voor elk huidtype en elke behoefte. We gebruiken geen traditionele retinylesters (zoals retinyl palmitate) omdat ze erg zwak zijn en slecht door de huid worden opgenomen. In plaats daarvan richten we ons op vormen van vitamine A waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze geweldige resultaten opleveren.

Medik8
RETINOL

De klassieke vorm van vitamine A

RETINALDEHYDE

Een vitamine A-molecuul van de volgende generatie dat een stap dichterbij retinolzuur is dan retinol. Het levert resultaten tot 11 keer sneller dan klassieke vormen van retinol. retinaldehyde dringt snel in de huid en helpt bij het opnieuw opbouwen van collageen.

RETINYL-RETINOAAT

Retinyl-retinoaat is een hybride molecuul dat retinol en retinoïnezuur combineert. Gepatenteerd wereldwijd en exclusief voor Medik8, zonder de irriterende bijwerkingen.

OCTROOIEN

Medik8 is er trots op onze beste technologieën en doorbraken in huidverzorging gepatenteerd te hebben. Ons revolutionaire Copper PCA Peptides™ mineraal antioxidant peptideserum was het resultaat van jarenlang onafhankelijk onderzoek. De ongelooflijke koper-PCA-antioxidanttechnologie die in het serum wordt gevonden, is nergens anders verkrijgbaar.

Onze huidverhelderende technologie van oxyresveratrol (Oxy-R) in Oxy-R-peptiden is ook gepatenteerd. Gevonden in het oorspronkelijke onderzoek van Medik8, remt deze ongelooflijke actieve stof de melanineproductie voor verbeteringen aan hyperpigmentatie en huidskleur zonder enige bleking.

We hebben verschillende andere gepatenteerde technologieën dankzij exclusieve samenwerkingen en we hebben talloze uitvindingen waarvoor patent is aangevraagd en die hun weg hebben gevonden naar de belangrijkste Medik8-producten. Innovatie staat centraal bij Medik8.

Medik8